O Nama


OffingMi smo Offing, tim vrhunskih pojedinaca kojima su osobni i organizacijski razvoj na prvom mjestu. U vremenima novih vještina, sposobnosti i znanja, naša želja je stvoriti vođe koje znaju i mogu odgovoriti na izazove svoje okoline.

Nećemo Vam servirati mnoštvo činjenica koje samo levitiraju u Vašem polju interesa. Mi pomažemo usvojiti činjenice iz različitih sfera na praktičan način. Dati nove spoznaje, ali i nove perspektive onoga što je već poznato.


Svaka tvrtka treba zaposlenike razvijenih vještina i kreativnosti kako bi bila najbolja u svom području rada. U tom oblikovanju znanja i vještina, mi vidimo svoju ulogu. Naš tim čine vrhunski treneri, edukatori i konzultanti koji su radili sa svjetskim stručnjacima, a danas su tu kako bi svoja znanja i iskustva prenijeli na druge.Do sada smo radili s više od 260 organizacija iz korporativnog, javnog i društvenog sektora, a najviše uspjeha i referenci dolazi upravo iz korporativnog svijeta.Da nema te „gladi“ za napretkom i kvalitetom, možda sve ovo ne biste niti čitali. No tu ste i drago nam je. Jer ima li nešto inspirativnije od mogućnosti da se osobno i poslovno razvijete u bolju verziju sebe?Mi smo Offing, tim vrhunskih pojedinaca kojima su osobni i organizacijski razvoj na prvom mjestu.


Naši treneriSvi treneri-konzultanti pomno su selektirani prema kriterijima iskustva, stručnosti i stila održavanja treninga, ovisno o tematici i vrstama modula. Na treninzima, uz tehniku, idemo i u dubinu znanja. Samo na taj cjeloviti način stvaramo funkcionalnu kompetenciju koja se može dalje razvijati.

Radimo na kratkoročnoj i dugoročnoj koristi sudionika naših edukacija i treninga. U konačnici, uspjeh čine njihova mjerljiva poboljšanja rezultata kada implementiraju stečena znanja i vještine u radnom okruženju.Novo vrijeme traži novi način rada, novo vrijeme traži Offing način rada.


Oblik treningaTreninzi se odvijaju kroz izrazito interaktivne radionice sadržane od teorije i prakse. Oni su jednodnevnog, dvodnevnog ili trodnevnog tipa, a struktura i satnica oblikuju se prema potrebama i mogućnostima.


Kvaliteta rada nam je na prvom mjestu, zato oblikujemo edukacije u skladu s potrebama svake organizacije zasebno. Prvo radimo procjenu potreba, a potom dogovaramo kako uskladiti potrebe i tematiku. Nakon radionice provodimo analizu spoznaja te procjenjujemo potrebe daljnjeg usavršavanja.


Važno je napomenuti i kako nudimo i mogućnost naručivanja izdvojenih usluga poput procjena potreba, dijagnostike, konzultacija, shadowinga, coachinga, kao i drugih oblika rada “jedan na jedan” ili u manjim grupama.


Novo vrijeme traži novi način rada, novo vrijeme traži Offing način rada.[]
1 Step 1
Vi ste:
Možemo vas nazvati na:your full name
Vaša poruka nama:more
0 /
Previous
Next

Kreirajte svoj uspjeh!